Találkozáskor - Logikus, észérvekkel alátámasztható kimenő

Fergeteges , 2011.04.17. 23:23

Gyakran, amikor nem ismerek egy lányt, mindent úgy kezdek, hogy eldöntöm, meg akarom-e ismerni. Először a külső adottságait vizsgálva juttatatom tovább a következő szintre. Természetesen a vizsgálat föntről (az arcától) lefelé (a lábáig)  zajlik, mert hiába van olyan teste, mint egy istennőnek, amikor a feje meg inkább egy lóéra hasonlít, mint egy emberére.

A második lépés a szellemi értékek (,vagy a szellemi értékek helyének) vizsgálata. Természetesen, hogyha nem bírod, vagy nagyon idegesít akkor ilyenkor elköszönsz, valamilyen nagyon átlátszó, vagy borzasztóan logikus érvekkel alátámasztható kimenővel.

Átlátszó, Halvány kifogások

- Mennem kell, mert otthon hagytam a ……………. (valamilyen teljesen nélkülözhető dolog)
- A szobatársam azt mondta, hogy tíz után nem enged be a lakásba.
- Félek a lányoktól
- Elkell mennem, mert az előző hónapban nem aludtam, és fáradt vagyok

Logikus, észérvekkel alátámasztott kimenő

A
->logikus észérvekkel alátámasztható kimen
ő<-

 

Kellékek    : Egy Szárnysegéd

Előnyök     : Faképnél hagyhatod a nem igazán álomnőt

Hátrányok: Ezek után a találkozás kellemetlen fordulatot vehet


- Hogyan csináld –

 

1. Győződj meg arról, hogy a lány nem neked való.
2. Meséld el neki, hogy eddigi életedben még sosem találkoztál ilye különleges
3. Jelezz a Szárnysegédednek, hogy hívjon fel.
4. Meséld el a fönt említett lánynak, hogy most telefonált az egyik barátnőd, hogy a legjobb barátodat egy baltával válon dobták, és leesett az egyik lábujja. Most a korházban van és azt mondta az orvos, hogy nem tudják kihúzni a vállából mert a korházban lévő nővérek ma szabadnaposak.

 

Természetesen, hogyha nincs semmi bajod a lánnyal akkor mondj neki különféle bókokat, meséld el neki, hogy mennyire meglepett, hogy amellett, hogy milyen szép ilyen kedves, és aranyos egyben.

Mi történik, hogyha jól csinálod?

Lány:
Megismerkedik egy olyan emberrel, aki amellett, hogy helyes, és baromi jó fej, pont őt szúrta ki. Hihetetlennek tartja, hogy ilyen ember is van. Aki nem csak magára gondol, hanem képes meglátni az emberben a belső értékeket.

Elmeséli minden barátnőjének, beírja  a naplójába hogy megtalálta élete legnagyobb szerelmét.

Én/Te:
Megismerkedtem egy újabb szép lánnyal, aki nagyon kedvesen kimutatta, hogy mennyire nem hallott még ennyi bókot. Természetesen meghálálta, úgyhogy megérte. Véletlenül sem jutott eszembe, hogy megkérdezzem a nevét, mert véletlenül sem volt kedvem még egyszer találkozni vele.

 

Én sose mondom minden lánynak ugyan azt, mert abban semmi érdekes izgalmas nem lenne. Minden lánynak azt kell mondani amit igazán hallani szeretne                              (igaz történet)


Öltözz Ki!

dorko.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szovegkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr822835032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása