(Virtuál-) Királyság - Hogyan legyél Király

Fergeteges , 2011.02.28. 20:33

A mai életben, a gép előtt ülés,(sajnos) az időtöltés nagy részévé vált. Mint tudjuk Kb. minden embernek van facebook – ja, és a legtöbbjük még MSN-nel is rendelkezik. Szerencsére nem csak a fiúk, hanem a lányok is megtalálták ezt a fajta időhúzást, így ezek segítségével is remek dolgokat lehet elérni.

A most következő bejegyzés azt fogja elárulni, hogy hogyan beszéljünk úgy egy lánnyal, az előbb említett közösségi oldalon, hogy a betűk mellett a belőlünk áradó királyság is megjelenjen a képernyőjén.

 

Hogyan beszéljünk a virtuális világban?

Annak ellenére, hogy mikor a gép előtt beszélsz valakivel, sokkal könnyedebben, sokkal nyugodtabban tudsz beszélni, sose felejtsd el, hogy a felelősség (miszerint, amilyen itt vagy, azt meg kell tudnod mutatni való életben is) folyamatos teher mindannyiunk vállán.

Figyelj arra, hogy csak olyanokat mondj, amiket a valóságban is mondanál. Pl. ne kérd fel a másik legelterjedtebb tevékenységre (igen, arra) ha élőben nem mernéd.

 

Hogyan legyél (Virtuál-)Király?

Íme, néhány dolog amelyeket, ha betartasz garantáltan sikered lesz a lányoknál:

- Fogalmazz változatosan, érdekesen.

Tipp: Ha túl komplikáltan fogalmazol még az is teljesen elfogadható, mert azon kívül, hogy látja, hogy képes vagy a szavakkal mesterien bánni, még meg is nevetteted.

 

- Legyél vicces, kedves, és magabiztos. Használd ki azt az előnyödet, hogy itt még annyi sem történhet, hogy faképnél hagy.

- Udvarolj, mondj szépeket.

Tipp: Minden lány szereti, hogyha kedveskednek neki. Egy „nagyon szép vagy”, vagy egy milyen „csinos vagy ma”, nem kerül semmibe, és mégis egy egész napot széppé tehet. (nem csak az ő napját… High Five!)

 

- Nyugodtan engedd el magad. Van olyan téma amiről élőben sosem mernél beszélni, itt nyugodtan megteheted. Szerencsére nem csak a férfiakat érdekli a szexualitás.

- A lányok nagy része azzal kezdi a beszélgetést, hogy elmondja, hogy mi történt vele. Hallgasd meg, és helyeselj. (Érdekes Történet)

- A képeden nézzél úgy ki mint a valóságban. Vagy jobban.

- Ne rövidítgess. Mindenki rövidítget, ha a lány azt látja, hogy egész szavakban rendesen írsz, még inkább úgy érzi majd, hogy beszélget, megtisztelőnek tartja, hogy hajlandó vagy érte „fáradozni”.

- Figyelj a helyesírásra. Könnyebben kiveszi a lényeget, hogyha eltudja azt olvasni.

 

Ps. Az előbb említett dolgok az élő beszédben is nagyon fontosak. (Ez egyfajta kiegészítése a nem rég közzétett Hogyan (NE) beszéljünk egy lánnyal résznek.)

Öltözz Ki!

dorko.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szovegkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr562699370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása