Ki a Király? - A „Nehezen-Megkapható”

Fergeteges , 2011.02.17. 23:45

Életünk szerves része a másik nemmel való kommunikáció, illetve a kapcsolat ápolás. Arra, hogy a  nőkkel való beszélgetés kezdeményezése meggyőző, sikeres legyen, különböző taktikák, és trükkök segítségével megszámlálhatatlan  módszer van.

 

A két legelterjedtebb:

- A „Törtető”

- A „Nehezen-Megkapható”

 

A „Nehezen-Megkapható”

Hogyha ennek az oldalnak az olvasója vagy, vagy egyszerűen csak egy normális ember, aki éli a maga (nem annyira) király életét ezen a bolygón, 100%, hogy tudod, hogy minden lány a „Nehezen-Megkapható”- t játssza.

Mi az a „Nehezen-Megkapható”?

 Ahogy a neve is mutatja, ennek a fogásnak – vagy trükknek – az a lényege, hogy hősünk, eljátssza azt, hogy ő nem olyan mint a többi ember, ő sokkal jobbat érdemel, őt NEHÉZ MEGKAPNI.

Miért működik?

Férfiak/Fiúk:

Minden férfi/fiú beakarja bizonyítani, hogy ő jobb a többieknél Mindenkiben van egy kis versenyszellem. Ez egy tény, nem lehet megcáfolni.

Ha a nő/lány azt mutatja,hogy őt nehezebb megkapni, mint a többieket, ő jobb, mint a többi, ő többet ér, mint a többi, akkor logikus, hogy mintha egy gyönyörű serlegre, vagy egy óriási nagy díjra hajtana, mindent megtesz, hogy megszerezzen a „Nehezen-Megkaphatót”.

Nők/Lányok:

Minden nő/lény beakarja bizonyítani, hogy ő jobb a többieknél. Mindenkiben van egy kis versenyszellem. Ez egy tény, nem lehet megcáfolni.

Ha a férfi/fiú azt mutatja, hogy őt nehezebb megkapni, mint a többieket, ő jobb, mint a többi, ő többet ér, mint a többi, akkor logikus, hogy mintha egy gyönyörű új cipőre, vagy egy óriási díjra hajtana, mindent megtesz, hogy megszerezhesse a „Nehezn-Megkaphatót”.

 

Öltözz Ki!

dorko.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szovegkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr632669430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása