Iskolaélet - Versenyek

Fergeteges , 2011.02.16. 18:42

 

Az iskolába járó gyerekek  életéhez, nemcsak a tanulás, a sok felelés, a dolgozatokra való készülés majd annak helyes /vagy helytelen kitöltése tartozik hozzá.. Az iskolapad felett töltött unalmas, fáradságos órák, az otthoni készülődés, - habár annak tűnik – nem időpocsékolás…

Néha komolyan részt venni egy-egy órán nem hátrány, sőt. Az iskolai órákon való odafigyelés és az aktív részvétel mindenképpen hasznunkra válhat.. Minél többet tudunk, annál több az esély arra, hogy arról a dologról ami iránt a lány felettébb érdeklődik, te is elég érdekes, nagyon fontos dolgokat tudj mondani..

Persze ha lusta vagy, nem igazán izgat ez a módszer, az ’ Érdekes Történet’ segítségével egyszerűen, és hitelesen tudod bebizonyítani, hogy amiről beszél az szinte az amit te akartál volna mondani, és hogy hihetetlen a kettőtök közötti hasonlóság.

 

Ahogy a bevezetésben ( ami kicsit hosszúra sikerült) már mondtam .. az iskola nem csak az átlagos dolgokból áll.. Azokon a dolgokon kívül még sok érdekesség (?) rejlik benne. Mert hát, azért valljuk be…  Az előbb említettek az unalmasak.

 

De – most figyelj – lehet Király is.

 

Mi ért jó tanulni? Hogyan lehet Király?

- Nem kell sokat tanulni otthon --> több szabadidő --> több idő lányokra

- Több dologról tudsz majd érdekesen beszélni--> az egyszerű* lányokat könnyen elbűvölöd

- Indulhatsz versenyen

 

Versenyen???

Igen.

 

Miért jó a verseny?

A versenyeknek rengeteg, nagyon hasznos oldala van.. De ha nem egy tanár imádó* fajta vagy akkor a dicséreten kívül még több dolog is ütheti a tenyeredet.. vagy verheti a .. (High Five!)

-  Ha elmész egy versenyre aznap NEM kell suliba menned -> szabad idő

-  A kémia verseny tele van 7-9-esekkel -> 9-esek... Hmm

 

Story o’mine - Kémia veseny

A mai napon az iskola helyett inkább kiakartam magamat próbálni kémiából (és persze a lányoknál).  A verseny a Törökugrató iskolában volt megendezve, ahol – pontosan ahogy gondoltam /írtam -  rengeteg lány jelent meg. A – nagyon jó, csinos – divatot követő lányok, feszülősnél feszülősebb nadrágokban, nagyobbnál nagyobb .. öö… szemekkel fedezték fel, hogy merre kell majd a dolgozatlapokat kitölteni. Abban a teremben ahol én tartózkodtam, kb. fele arányban volt eloszolva a két nem. Egy kb. 8-as lány a verseny előtt és később a befejezése után, egy új ’ baráttal ’ lett gazdagabb, akivel nagyon jól érezte magát. Ismét sikerült. Ferge – most figyelj – teges.. Fergeteges vagyok.

 

Hogyan Sikerült? Használd ezt:

 

->A<-

Verseny

 

Esély a Sikerre:  95%

Érintettek        :  Lányok versenyen

Kellékek           :  Egy verseny

Felkész. idő     :  Változó

Hátrányok       :  Lehet, hogy félénk

 

1.  Menj el egy versenyre.

2.  Legyél az első a teremben, járd körbe a szintet, ahol a verseny lesz, majd menj vissza a termedbe, és válaszd ki a célpontod.

3.  Többször keresd meg a tekintetét, mosolyogj rá.

4.  Mutasd magad magabiztosnak, és hogyha segítséget kér akkor tedd meg amit lehet.

5. Állj szolgálatára (High Five!)

 

 

Magyarázat

egyszerű lányok* : olyan lányok akik, nem igazán a nagy eszükkel keltik fel a figyelmet.. Hanem a nagy.. (úgy ám.. )

tanár imádó* : olyan tanuló, aki a tanár egyetlen szavára ugrik, mindent megtesz azét hogy elnyerje az elismerését. Általában megvetik ezért. (Kivétel: Ha a tanárnő egy 10-es a megvetést(szó szerint) mellőzik)

 

Öltözz Ki!

dorko.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szovegkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr742666021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása